utorak, 29. ožujka 2016.

Francuska salata

Sastojci:
4-5 srednja krumpira
2-3 srednje mrkve
1 korijen peršina
1 mala jabuka
cca. ¾ tegle kiselih krastavaca
1 limenka zelenog graška
1 mala limenka kukuruza
½ velike crvene paprike
sol i papar po želji

Priprema:
  1. Krumpir, mrkvu i korijen peršina ogulite i skuhajte. Najbolje na pari da zadrže što više vitamina i minerala. Pripazite da se ne raskuhaju. Pričekajte da se ohlade pa narežite na sitne kockice.
  2. Ogulite jabuku i  narežite je zajedno sa kiselim krastavcima i paprikom. Dodajte grašak i kukuruz.
  3. Začinite po vlastitom ukusu te na kraju dodajte majonezu i sve dobro izmiješajte.
Dobar tek! :-)



Nema komentara:

Objavi komentar