Sastojci (za 6 porcija):
1 šalica prosene
kaše
2 banane
50 g čokolade za
kuhanje
4 žlice kakaa u
prahu
10 žlica sirupa
od agave
2 žlice soka od
limuna
1/2 žličice cimeta u prahu
1/2 žličice cimeta u prahu
1 žlica arome od
vanilije
prstohvat soli
Priprema:
- Kašu operite par puta u vodi, stavite u lonac i dodajte 3-4 šalice vrele vode (ovisno o željenoj gustoći pudinga) te dodajte prstohvat soli. Kuhajte djelomično poklopljeno na tihoj vatri dok kaša na popije cijelu vodu. Ugasite vatru te pustite lonac otvoren povremeno miješajuci dok se kaša ne ohladi.
- Čokoladu za kuhanje rastopite u vodenoj kupki.
- Sve sastojke stavite u blender i dobro izmiksajte u glatku smjesu.
- Poslužite s komadićima oraha, čokolade ili kokosovim brašnom. U puding možete staviti komadiće voća ili grožđice po želji, a također ga možete mazati na kruh ili palačinke.
Dobar tek! :-)
Nema komentara:
Objavi komentar