250 g čokolade za kuhanje
2/3 čaše ulja
1 šalica sećera
3 veće zrele banane
1/2 čaše biljnog mlijeka
1 i 1/2 šalice pšeničnog brašna
1 ravna žličica praška za pecivo
200 g oraha
Priprema:
- Čokoladu rastopite u ulju u vodenoj kupki i pustite da se malo ohladi.
- Banane, mlijeko i šećer stavite u posudu i izmiksajte štapnim mikserom.
- Dodajte čokoladu i dobro izmiješajte. Nakon toga dodajte brašno i prašak za pecivo i sve dobro izmiksajte.
- Na kraju dodajte orahe nasjeckane na manje komadiće i još jednom izmiješajte.
- Stavite smjesu u kalup i pecite 35-40 minuta na 200 stupnjeva.
Ingredients (for form 30x30 cm):
250 g of dark chocolate
2/3 glass of oil
1 glass of sugar
3 large ripe bananas
0,5 glass of plant milk
1,5 glass of wheat flour
1 flat tsp of baking powder
200 g of walnuts
Preparation:
- Melt the chocolate with oil in a bain-marie. Leave aside to cool down.
- Place banans, milk and sugar in a bowl and blend with hand blender.
- Add chocolate and mix well. Add flour and baking powder and mix once again until smooth.
- At the end add chopped up walnuts and mix once more.
- Pour the mixture into a form and bake for 35-40 minutes in 200 degrees Celsius.
Enjoy! :-)
Izvor/Source: puszka.pl
Fotke/Photos: Michael Wende/Bobasy Inc.
Nema komentara:
Objavi komentar