utorak, 24. siječnja 2017.

Bezglutenske američke palačinke / Gluten-free American pancakes


Sastojci:

1 banana
1 šalica (200 ml) biljnog mlijeka
1 šalica (200 ml) rižinog brašna
1/3 žličice soda bikarbone
3 žlice sirupa od agave
prstohvat soli
ulje za prženje

Priprema:
  1. Bananu, mlijeko i sirup od agave stavite u posudu i izmiksajte sa štapnim mikserom.
  2. Dodajte sodu bikarbonu, rižino brašno i sol i još jednom izmiksajte.
  3. Pržite na srednjoj vatri sa obe strane dok ne poprime zlatnu boju.
  4. Poslužite s marmeladom, čokoladnim ili voćnim preljevom. Preljev na slikama je napravljen od izmiksanog šumskog voća, banane i sojinog mlijeka.
Dobar tek! :-)



Ingredients:

1 banana
1 cup (200 ml) of plant-based milk
1 cup (200 ml) of rice flour
1/3 tsp of baking soda
3 tbsp of agave syrup
pinch of salt
oil for frying

Preparation:
  1. Place the banana, milk and agave syrup in a bowl and blend until smooth.
  2. Add baking soda, rice flour and salt and blend once again.
  3. Fry on middle heat on both sides until golden brown.
  4. Serve with marmalade, chocolate or fruit topping. The topping in the pictures is made of blended forest fruits, banana and soy milk.
Enjoy! :-)

Izvor/Source: Veganbanda

Nema komentara:

Objavi komentar